2020. Pincesor futás

Pincefutás elhalasztva

4. Ócsai Pincesor futás Radics József emlékére

Közösségi futásunkkal szervezőtársunk, Radics József emlékének adózunk, aki 2018. januárjában váratlanul hunyt el és akitől nagyon sok segítséget kaptunk az első esemény megrendezéséhez.

2020. június 28-án 10 órakor várunk minden terepet kedvelő futótársat az Öreghegyi Pincesorra, hogy megvívja harcát a meleggel, a kilométerekkel és a csípős legyekkel 🙂 Pálya kb. 4 km, tiszta homok, föld, kavics és fű.

A rendezvény ez alkalommal nevezés díj köteles, melynek összege: 1000 Ft/fő

A kialakult veszélyhelyzet miatt a június 28-ai dátumon nem tudjuk megtartani az eseményt. Lehet, hogy pár hét múlva a körülmények kedvezőbbek lesznek és a veszélyhelyzet feloldásra kerül, de az időbeli bizonytalanság miatt felelőtlenség lenne ígéretet tenni Nektek a rendezésre. A futást egyenlőre nem töröljük, hanem egy későbbi /késő nyári, kora őszi/ dátumra tervezzük. Ha a helyzet engedi még a rosszabb idő beállta előtt szeretnénk megszervezni. Igyekszünk a nagyobb futóesemények időpontját elkerülni, bár ez idén elég nehéz lesz. A résztvevők létszámát továbbra is 180 főben maximáljuk és regisztrációhoz kötjük. 

A nevezés indításáról Facebook eseményen adunk hírt!