Barion Pixel

Egészség- és Sportnap a Nefelejcs óvodában

Egészség- és Sportnap a Nefelejcs óvodában

Két év után újra megrendezhettük az óvodában a Családi Egészség- és sport napot.

Már hagyomány, hogy a reggeli bemelegítő torna után, elrajtol az Ovi-futam. Idén a szervezők között lehettem, így az első gondolatom az volt, hogy mint UFÓs óvónéni, “megmutassam” Magunkat!

Segítségül kértem a Csapatot, és mint mindíg, a Csapat apraja-nagyja, lelkesen jelentkezett. A futás előtt felosztottuk a feladatokat: útzárás, szurkolás, rajtoltatás, együtt futás… Egy kis késéssel indultak a programok, de mire a futásra került a sor, nagyon sok bölcsis, ovis, és kisiskolás gyermek állt Szüleivel a rajthoz.

Elkészülni, vigyázz, RAJT!

Nagy lelkesen, mosolyogva, vidáman futott mindenki!Még azok az Apukák is, akiknek a nyakában is gyerek és a kezükben is gyerek volt. Az izgalmas ovi kör után, a célban kis ajándék várta a gyerekeket. Az első három befutót pedig külön dijjaztuk. Felállhattak az UFÓs dobogóra és egy igazi UFÓs meglepetésekkel teli tornazsák volt a jutalmuk.

Köszönöm az óvoda nevében, hogy ilyen sokan eljöttetek erre az eseményre! Nemcsak az UFÓt népszerűsítettük így, hanem magát a futást, a sportot, az egészséges életmódot, a Csapatunkat!
Köszönöm!
HAJRÁ UFÓ!!!

Fotók megtekinthetők itt!

Vélemény, hozzászólás?