Barion Pixel

UFÓs futós kihívások a nyárra

Azt találtuk ki, hogy az idei eseményeinkhez kapcsolódóan legyen egy extra kihívás is számotokra.

Nem kell külön nevezni erre, elég ha az előírt feladatokat teljesíted és írsz egy mailt az ocsa.futas@gmail.com címre, hogy jelentkezel a kihívásra.

Szabályok:

1. UFÓ Light

a teljesítéshez 36 km-t kell futva összegyűjtened 3 eseményünkön. Ennek tartalmaznia kell egy Kosbor kört /11 km/ + a Pincesorfutáson legalább 15 km-t azaz 4 terepkört és a végén az UFÓ Ócsa futás 10,5 km-es távját.

2. UFÓ Strong

a teljesítéshez 77 km-t kell futva összegyűjteni 3 eseményünkön. Ennek tartalmaznia kell egy Aranysakál kört /35 km/ + a Pincesorfutáson legalább 21 km-t, azaz 6 terepkört és a végén az UFÓ Ócsa futás 21.1 km-es távját.

Egyszerre csak egyik kihívásban lehet részt venni. Tehát a Strong teljesítők nem lesznek automatikusan Light teljesítők is, Mindezt a 2024-es nyári időszakban kell végrehajtani. A részvételnek extra nevezési díja nincs. A jutalom a 9. UFÓ Ócsa futáson kerül átadásra azoknak, akik a versenyen az utolsó feladatot is teljesítik.

A kihívások igazolása:

A Kosbor és az Aranysakál kör teljesítését a használatához szükséges GeoGo applikációval lehet igazolni. A Pincesorfutáson a futóórával, vagy mobillal igazolt km-eket vesszük figyelembe, míg az UFÓ Ócsa futáson az időmérő rendszer által mért teljesítést kontrolláljuk.

Díjazás:

Aki valamelyik kihívást maradéktalanul teljesíti, egyedi emlékplakett díjazásban részesül.

Nagyon jó futásokat kívánunk a teljesítőknek!

UFÓ SE csapata

Vélemény, hozzászólás?